Tervetuloa meille

Mitä tarjoamme

Baggö Marina on suojaisa venesatama Tammisaaren viehättävässä saaristossa. Tarjoamme venepaikkoja, talvisäilytystä ja huoltoa erikokoisille veneille vain kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä, 1,5t autolla Helsingistä – mainio kotisatama siis. Varaa venepaikka täällä. Meillä on myös muutama venepaikka varattu vierasveneille, ota yhteyttä, jos tarvitset yöpaikkaa.

Göran "Tjuppe" Berghem, Omistaja & Satamamestari

Satamamestari Göran Berghem
Lataa sähköautosi Baggö Marinalla

Lataa sähköautosi

Baggö Marinalla

Baggö Marina on asentanut pikalatauspisteen sähköautoille. Latauspiste toimii Virta maksujärjestelmällä ja löytyy täältä. Jos vuokraat kausivenepaikka meiltä, voit nyt myös päivittää autopaikkasi sähkölatauksella varustettuun autopaikkaan – ota yhteyttä!

59º53.350'N 023º30.800'E

“The Sea. It is my favorite thing, I think, that I have ever seen. Sometimes I catch myself staring at it and forget my duties. It seems big enough to contain everything anyone could ever feel.”

Anthony Doerr

Banner

Koko ajan tapahtuu

“On tämä kyllä ollut projekti miesmuistiin, sen minun täytyy myöntää. Mutta kuten joku kerran sanoikin, unelmille ei saa antaa periksi, ja tästä unelmasta olen pitänyt kiinni. Ja pidän vieläkin.” Näin pohtii satamamestari, kun hän pysähtyy hetkeksi miettimään Baggö Marina -hankettaan. Baggö Marinan tarina alkaa nimittäin jo vuonna 2003, kun hän vaimonsa – eli “kaptenskanin” kanssa, haki suunnittelulupa pienvenesatamalle. Alue oli alun perin tarkoitettu kalasatamaksi, mutta huomasivat, että tämähän olisi loistava paikka venesatamalle. Yhdeksän vuotta myöhemmin laitureille myönnettiin ympäristölupa, ja ensimmäiset venepaikat voitiin tarjota innokkaille veneilijöille ja saaristolaisille.

Sen jälkeen olikin jo seuraava vaihe projektia heidän edessään – rakentaa talvisäilytyshalli. Rakennuslupaa piti odottaa muutama vuosi lisä, mutta 2015 hyväksyttiin viimein alueelle vuonna 2007 tehty kaavamuutos. Niinpä, kun kesällä 2016 vihdoin päästiin aloittamaan rakennusurakkaa, myös satamestari sai hieman hengähtää ja pystyi totemaan, että on hän taas ottanut askeleen lähemmäs unelmaansa.

“Nyt käännetään taas uusi sivu kirjassamme ja voidaan pikku hiljaa alkaa toteuttamaan täysimittaista palvelupistettä. Haluan nimittäin tarjota teille kauppa, bensapiste, sauna, B&B ja bistro. Paikka, josta voidaan kaikki nauttia – me, jotka rakastamme merta ja saaristoa.”

Oletko kiinnostunut varaamaan veneellesi talvisäilytystä uudessa lämpimässä hallissa? Alla voit laskea oma talvisäilytyshintasi. Täällä voit myös täyttää tarjouspyyntölomake huollosta. Ja jos marinan muu meno ja meininki kiinnostaa, seuraa ihmeessä meitä Facebookissa. Paina vain “Tykkää” täältä alhaalta.

Katso videomme tästä!

Talvisäilytys laskuri

Laske talvisäilytyshintasi syöttämällä veneesi pituus ja leveys laskuriin!

=

Hinta sis. alv 24%

Hintaan sisältyy automaattisesti 0,5 m työtila.

Lue lisää talvisäilytyksestä ja huollosta, ja jätä tarjouspyyntö täällä.

Katseemme tulevaan

Tulevaisuuden suunnitelmamme

Visiomme on kehittää Baggö Marinasta täysimittainen palvelupiste kaupalla, bensapisteellä, saunalla, bed & breakfastilla ja bistrolla. Odotamme innolla unelmamme toteuttamista. Rento miljöö hyvällä fiiliksellä ja sillä houkuttelevalla saaristohengellä, on mihin pyrimme.

Seuraa marinan kehitystä ja saaristoelämäämme @baggomarina

  • Facebook linkki
  • Instagram linkki
Baggö Marinan yleissuunnitelma

59º53.350'N 023º30.800'E

BAGGÖ MARINA
Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari
Puh. 040 542 9062
info(at)baggomarina.com ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Talvisäilytys & Huollot

Säilytys

69 € / m2

(Veneen pituus + 0,5 m) x (leveys + 0,5 m)

50-150 € / krt

(Nosto 15.10. jälkeen lisämaksusta)

Kesäkauden säilytys (heinä-elokuu) -50% talvihinnasta

100 €

Huollot sis. materiaalit ja ympäristömaksun

6 € / m

69 € / h

69 € / h

69 € / h

72 € / h

30 €

15 € / kpl

Huollot ja korjaukset

tarjouksen mukaisesti

Lataa hinnasto pdf:nä.

Laske talvisäilytyshintasi

Syötä veneen pituus ja leveys metreissä alla oleviin kenttiin. Hintaan sisältyy automaattisesti 0,5 m työtila.

=

Hinta sis. alv 24%

Täytä ja lähetä tarjouspyyntö talvisäilytyksestä ja huollosta täältä (Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.) :

Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.

Varaa venepaikka

Parkkipaikka sisältyy venepaikkaan. Kirjoita viestikenttään, mikäli haluat varata useamman venepaikan.

Pinterest linkki

Näihin uskomme

Luontoon ja hyvään elämään

Luonto ja saaristo ovat inspiraationlähteemme ja lähtökohtamme, siksi haluamme huolehtia niistä. Onni on mielestämme läheisyys mereen – tunnette varmasti samoin. Siksi haluamme olla hyvinvoivan meren ympäröimänä. Arjen pienet kultahiput ovat niitä asioita, joista syntyy elämänilo. Kuten tyynen meren katseleminen tai maukkaan leivän nauttiminen laiturin nokalla. Se on elämäntapa.

Seuraa Pinterestissä!

Pinterest linkki

#BAGGÖMARINA

Tule osaksi tarinaa sosiaalisessa mediassa @baggomarina #baggömarina

  • Facebook linkki
  • Instagram linkki
  • Pinterest linkki