Tervetuloa meille

Tammisaaren saaristoon

Baggö Marina on turvallinen venesatama Tammisaaren kauniissa saaristossa, Skåldön saaren kaakkoispuolella olevalla Baggön niemellä. Vain kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä, 1,5 t autolla Helsingistä – mainio kotisatama siis – varaa venepaikka tänään. Täällä tarjoamme venepaikkoja, talvisäilytystä venehuollolla ja kesäisin ympäristöystävällistä pohjapesua. Bensiiniä 98 ja dieseliä tankkaat veneasemalla, ja meillä on myös vierasvenepaikkoja – varaa vieraspaikka täällä. Kahvia lisukkeineen nautit BOKSI Satamakonttorissa.

Göran "Tjuppe" Berghem, Omistaja & Satamamestari

Baggö Marinan omistaja ja satamamestari Göran Berghem sadehatussa ja sadetakissa

59º53.320'N 23º30.740'E

“The Sea. It is my favorite thing, I think, that I have ever seen. Sometimes I catch myself staring at it and forget my duties. It seems big enough to contain everything anyone could ever feel.”

Anthony Doerr

Kuvake, joka edustaa venepaikkaa Baggö Marinan venesatamassa

Venepaikka

Meiltä löydät kotisataman kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä. Olet myös tervetullut yöpymään vieraspaikalla.

Satamassa on yhteensä 170 venepaikkaa sekä alle 7,5 metrisille, että 10,5 metrisille veneille. Jokaiseen kausivenepaikkaan kuuluu oma autopaikka.

Kuvake, joka edustaa talvisäilytystä Baggö Marinan venehotellissa

Venehotelli

Talvisäilytys lämpimässä hallissa. Kutsumme sitä mielellään venehotelliksi – lämmin, talven pituinen hotellimajoitus moottoriveneille venehuoltoineen.

Pesu, siivous, vahaus, maalaus ym. Vuosittaisen venehuollon lisäksi, suoritamme moottorihuoltoa ja korjaustöitä.

Kuvake, joka edustaa veneiden luontoystävällistä kesäpohjapesua Baggö Marinalla

Pohjapesu

Kasvillisuutta kerääntyy veneen pohjalle kesällä. Järjestämme pohjapesun, jotta vene kulkee sujuvasti läpi kauden eikä kuluta liikaa polttoainetta.

Pohjapesun avulla voit myös kokonaan luopua myrkyllisestä pohjamaalauksesta. Pesuajan valitset helposti varauskalenteristamme.

Boksi Satamakonttori

Putiikki & kahvila

Tervetuloa BOKSI Satamakonttoriin! Tänä vuonna kutsumme teidät pop-up-kahvilaan, ja tavalliseen tapaan löydät mökkituliaiset ja kaikkea muuta mukavaa mökille, veneelle ja kesäkotiin. Täällä voit pysähtyä nauttimaan kupillisen kahvia, teetä tai lasillisen virkistävää limonadia ja syödä herkkupala suolaista tai makeaa. Pakastin on täytetty 3 Kaverin jäätelöllä!

Katso aukioloajat täältä.

Kuvia BOKSI Satamakonttorista

Venepaikka & Satamatiedot

Syvyys: 2-11 metriä | Paikkojen määrä: 170

Kun venepaikka löytyy näin läheltä väylää, olet aina nopeasti reissussa. Jos sinulla on mökki Tammisaaren saaristossa, marina on turvallinen kotisatama, joka tekee mökille ja takaisin matkustamisesta mukavaa ja vaivatonta. Tammisaaren keskusta on 25 minuutin autoajomatkan päässä. Helsinki-Hangon väylältä on vain 2 meripeninkulmaa, eli 4 minuuttia 30 solmun matkavauhdilla.


Satamatiedot

Syvyys: 2-11 metriä

Paikkojen määrä: 170

Muuta: Alue on valaistu ja kameravalvottu

Satamapalvelu

Oma parkkipaikka, Mahdollisuus varata sähköautopaikka, Polttoaineasema (Uutta kesä 2024!), Pääsy veneluiskalle, Etuoikeus talvisäilytykseen, Veneille pohjapesu kesällä, Mahdollisuus vuokrata lisäautopaikka, Mahdollisuus varata vieraspysäköinti, Trailerisäilytys kesällä, Pika­latauspiste sähköautoille, Vesi, WC, Kuljetuskärryt laitureilla, Moottori- ja venehuolto

Ympäristötiedot

Käytössä on kunnallistekniikka, halli lämpiää maalämmön avulla ja aluetta valaisee LED-valaistus. Pysäköinti­alueella on latauspisteillä varustettuja parkki­paikkoja ja pikalataus­asema sähköautoille. Tarjoamme mahdollisuuden veneen pohjapesuun vaihtoehtona pohjan maalaukselle.

Baggö Marina oli myös osa Interreg Central Baltic Smart Marina -projektia, tavoitteena kehittää ilmastoälykkäitä ratkaisuja 32 satamaan Itämeren alueella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Tammisaari: 14 km | Karjaa: 30 km | Hanko: 49 km | Helsinki: 100 km | Hki-Hanko väylä: 2 mpk | Jussarö: 4,5 mpk

372

6,5 metrin aisa, < 7,5 m vene

496

8 m aisa + kävelyaisa, < 10,5 m vene

Varaa kausivenepaikka

Parkkipaikka sisältyy venepaikkaan. Meillä on myös sähköautopaikkoja. Mikäli haluat varata useamman venepaikan, kirjoita tämä viestikenttään.

Kun lähetät varauksen, hyväksyt, että lisäämme sinut asiakasrekisteriimme ja voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Graafinen kuva tekstillä Uusi polttoaineasema kesä 2024

Tankkaa 98 ja Dieseliä

Polttoaineasemallamme

Valmistunut vuoden 2024 veneilykauteen, polttoaineasemamme on nyt auki! Tankkaa Neste Futura 98 E5 bensiiniä ja Neste Futura Dieseliä aivan Helsinki-Hangon väylän laidalla! Asema on syvä (2–5,5 m) ja helposti saavutettavissa. Pääset siis helposti asemalle ja sinun on mukava tankata myös isommalla moottoriveneellä. Helsinki-Hangon väylältä asemalle on vain 2 meripeninkulmaa eli 4 minuuttia 30 solmun matkavauhdilla. Asema sijaitsee aallonmurtajan läntisellä puolella satamassa ja on auki 24/7.

Katso aseman sijainti kartalla.

Kesä­pohjapesu

Keskiviikkoisin ja torstaisin 26.6.–22.8.

Merirokko ja muu kasvusto tarttuu veneen pohjaan kesällä ja hidastaa veneen vauhtia ja lisää polttoaineenkulutusta. Veneen pohjapesu on ympäristöystävällinen vaihtoehto pohjan maalaukselle ja pesulla voit kokonaan luopua myrkyllisestä pohjan maalauksesta.


Ajankohta

26.6.–22.8.

Ke 9:15–13:00
To 12:30–16:00

Varaus

Kalenteri on auki! Pesuajan valitset helposti varauskalenteristamme.

Näin se toimii

Nostamme veneesi trailerille ja pesemme pohjan painepesurilla maalla pesupaikalla. Pesu kestää n. 30 min.

Huomaa, että voit hyvin tuoda veneen pesulle meille, vaikka pohja on maalattu, koska pesemme pesupaikalla maalla, myrkyllisiä aineita ei pääse luontoon.

Jää yöksi

Vieraspaikalla

Ulkolaituria pitkin meillä on kymmenen poijupaikkaa ja kylkipaikkoja vierasveneille yöpyä. Satamapalvelu sisältää sähkö, vesi, wc, jätekeräys, putiikki & kahvila. Maksu on 15€/yö poijupaikasta (maks. 7 tonnia), 25€/yö kylkipaikasta (maks. 15 tonnia), sähkö 5€/yö, jos haluat tankata vettä, ystävällisesti ole meihin yhteydessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Voit tutustua satamakarttaan ja ohjeisiin täällä. Tervetuloa yöksi meille!

Varaa vierasvenepaikka

Neljä saaristokuvaa Baggö Marinan venesatamasta, puinen purjevene, troolari ja lähikuva kaislikosta

Satamanumero: 496 | Merikortti: B 635 | Syvyys: 8-11 m | Vieraspaikkojen kiinnitys: poiju/kylki | Satamapalvelu: sähkö, vesi, wc, polttoaineasema, jätekeräys, venehuolto, putiikki & kahvila

Talvisäilytys & Huolto

Tervetuloa venehotelliimme! Lämpimässä hallissa veneesi ja moottorisi voi hyvin. Ja sillä välin kun veneesi lataa akut – kirjaimellisesti, huolehdimme siitä, että se on puhdas ja siisti ja valmiina uuteen kauteen tulevalla keväällä. Tarjoamme talvisäilytystä moottoriveneille.

Säilytys

69 € / m2

(Veneen pituus + 0,5 m) x (leveys + 0,5 m)

50-150 € / krt

(Nosto 15.10. jälkeen lisämaksusta)

Kesäkauden säilytys (heinä-elokuu) -50% talvihinnasta

100 €

Huollot sis. ympäristömaksun

6 € / m

69 € / h

69 € / h

69 € / h

72 € / h

14 € / m

(Ympäristöystävällinen vaihtoehto pohjan maalaukselle)

30 €

15 € / kpl

Huollot ja korjaukset

tarjouksen mukaisesti

Laske talvisäilytyshintasi

Syötä veneen pituus ja leveys metreissä alla oleviin kenttiin. Hintaan sisältyy automaattisesti 0,5 m työtila.

=

Hinta sis. alv 24%

Täytä ja lähetä tarjouspyyntö talvisäilytyksestä ja huollosta täältä (Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.) :

Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.

Graafinen kuva tekstillä lataa sähköautosi saaristossa

Lataa sähköautosi

Baggö Marinalla

Baggö Marinalla on pikalatausasema sähköautoille. Latausasema toimii Virta maksujärjestelmällä ja löytyy täältä. Jos vuokraat kausivenepaikan meiltä, voit myös päivittää autopaikkasi sähköautopaikkaan omalla lataustolpalla – ota yhteyttä, jos kiinnostaa! Olemme kevään aikana 2021 asentaneet lisää sähköautopaikkoja pysäköintialueelle.

Saaristotunnelmaa kuvaa meri, pyyhe laiturilla, kala, polttopuita kantava nainen. Kuva on linkki Baggö Marinan Pinterest tilille

Näihin uskomme

Luontoon ja hyvään elämään

Luonto ja saaristo ovat inspiraationlähteemme ja lähtökohtamme, siksi haluamme huolehtia niistä. Onni on mielestämme läheisyys mereen – tunnette varmasti samoin. Siksi haluamme olla hyvinvoivan meren ympäröimänä. Elämäniloa antavat arjen pienet asiat. Kuten tyynen meren katseleminen tai maukkaan leivän nauttiminen laiturin nokalla. Se on elämäntapa.

Seuraa Pinterestissä!Pinterest logo joka on linkki Baggö Marinan Pinterest tilille

59º53.320'N 23º30.740'E

BAGGÖ MARINA Ab Oy
Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari
Puh. 040 542 9062
info(at)baggomarina.com ota yhteyttä

Ota yhteyttä

#BAGGÖMARINA

Tule osaksi tarinaa sosiaalisessa mediassa @baggomarina #baggömarina

  • Facebook linkki
  • Instagram linkki
  • Pinterest linkki
  • Spotify länk