Tervetuloa meille

Mitä tarjoamme

Baggö Marina on suojaisa venesatama Tammisaaren viehättävässä saaristossa. Tarjoamme venepaikkoja, talvisäilytystä ja huoltoa erikokoisille veneille vain kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä, 1,5t autolla Helsingistä – mainio kotisatama siis, varaa venepaikka täällä. Meillä on myös muutama venepaikka varattu vierasveneille, ota yhteyttä, jos tarvitset yöpaikkaa.

Göran "Tjuppe" Berghem, Omistaja & Satamamestari

Satamamestari Göran Berghem

59º53.350'N 023º30.800'E

“The Sea. It is my favorite thing, I think, that I have ever seen. Sometimes I catch myself staring at it and forget my duties. It seems big enough to contain everything anyone could ever feel.”

Anthony Doerr

Banner
Venepaikka

Venepaikka

Meiltä löydät kotisataman kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä. Olet myös tervetullut yöpymään vieraspaikalla.

Olemme tarjonneet venepaikkoja vuodesta 2012. Jokaiseen kausivenepaikkaan kuuluu oma autopaikka. Vieraspaikkoja meillä on kymmenen.

Varaa venepaikka

Talvisäilytys

Venehotelli

Talvisäilytys lämpimässä hallissa. Kutsumme sitä mielellään venehotelliksi – Lämmin, talven pituinen hotellivierailu moottoriveneille.

Veneen kuuluu saada hemmottelua talvella yhtä lailla kuin me ihmiset hotellivierailulla. Tarjoamme huoltoa ja säilytystä lämpimässä hallissa.

Pyydä tarjous

Huolto

Huolto

Kun veneesi lataa akut venehotellissamme, pidämme huolta siitä, että se on puhdas ja siisti ja valmiina uuteen kauteen tulevalla keväällä.

Pesu, siivous, vahaus, maalaus ym. Vuosittaisen ylläpidon lisäksi, suoritamme moottorihuoltoa ja korjaustöitä.

Tutustu palveluihin

Varaa kausivenepaikka

Parkkipaikka sisältyy venepaikkaan. Meillä on myös sähköautopaikkoja. Mikäli haluat varata useamman venepaikan, kirjoita tämä viestikenttään.

Kun lähetät varauksen, hyväksyt, että lisäämme sinut asiakasrekisteriimme ja voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Jää yöksi

Vieraspaikalla

Olemme pitkään tarjonneet vierasveneille yöpaikkaa laitureistamme. Ei mitään sen kummempaa, vain yksinkertaisesti kaunis paikka yöpyä. Jos on ollut tarve huoltaa venettä tai moottoria, olemme voineet auttaa asiassa. Viime vuonna asensimme kymmenen poijuja aallonmurtajalaiturin ulkosivua pitkin lounaaseen. Ajatus on, että satamapalveluun tänä kesänä, venehuollon lisäksi, kuuluisi sähkö, vesi, wc. Pyydämme tarkkailemaan kotisivuja tai kanavamme sosiaalisessa mediassa, päivityksistä tästä asiasta.

Kuva Baggö Marinasta

Satamanumero: 496 | Merikartta: B 635 | Syvyys: 8-11 m | Kiinnitys: poiju/kylki | Satamapalvelu: venehuolto

Lataa sähköautosi Baggö Marinalla

Lataa sähköautosi

Baggö Marinalla

Baggö Marina on asentanut pikalatauspisteen sähköautoille. Latauspiste toimii Virta maksujärjestelmällä ja löytyy täältä. Jos vuokraat kausivenepaikka meiltä, voit myös päivittää autopaikkasi sähkölatauksella varustettuun autopaikkaan – ota yhteyttä!

Talvisäilytys & Huolto

Veneesi voi hyvin lämpimässä venehotellissamme. Tarjoamme talvisäilytystä moottoriveneille.

Säilytys

69 € / m2

(Veneen pituus + 0,5 m) x (leveys + 0,5 m)

50-150 € / krt

(Nosto 15.10. jälkeen lisämaksusta)

Kesäkauden säilytys (heinä-elokuu) -50% talvihinnasta

100 €

Huollot sis. ympäristömaksun

6 € / m

69 € / h

69 € / h

69 € / h

72 € / h

30 €

15 € / kpl

Huollot ja korjaukset

tarjouksen mukaisesti

Lataa hinnasto pdf:nä.

Laske talvisäilytyshintasi

Syötä veneen pituus ja leveys metreissä alla oleviin kenttiin. Hintaan sisältyy automaattisesti 0,5 m työtila.

=

Hinta sis. alv 24%

Täytä ja lähetä tarjouspyyntö talvisäilytyksestä ja huollosta täältä (Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.) :

Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.

Pinterest linkki

Näihin uskomme

Luontoon ja hyvään elämään

Luonto ja saaristo ovat inspiraationlähteemme ja lähtökohtamme, siksi haluamme huolehtia niistä. Onni on mielestämme läheisyys mereen – tunnette varmasti samoin. Siksi haluamme olla hyvinvoivan meren ympäröimänä. Elämäniloa antavat arjen pienet asiat. Kuten tyynen meren katseleminen tai maukkaan leivän nauttiminen laiturin nokalla. Se on elämäntapa.

Seuraa Pinterestissä!Pinterest linkki

59º53.350'N 023º30.800'E

BAGGÖ MARINA Ab Oy
Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari
Puh. 040 542 9062
info(at)baggomarina.com ota yhteyttä

Ota yhteyttä

#BAGGÖMARINA

Tule osaksi tarinaa sosiaalisessa mediassa @baggomarina #baggömarina

  • Facebook linkki
  • Instagram linkki
  • Pinterest linkki